Vi er norsk importør av Alkin kompressorer. Dette er kompressorer som tåler mer enn de fleste andre store merkene og eneste som har to års garanti. Ved bruk av kraftigere materialer i kompresjons-sylinderne tillater større volum i hver sylinder og derfor lavere rotasjonshastigheter. Lavere rotasjonshastighet gir mindre slitasje og lengre levetid. Kompressorer fra Alkin finner du i alt fra Amerikanske ubåter og europeisk forsvarsmateriell til lokale dykkeklubber. På tross av sitt enorme fokus på kvalitet har Alkin klart, gjennom å selv produsere alle kjernekomponenter slik som støping av blokker og stempler og dreiing av filtertårn og ventiler, å holde prisene på et konkurransedyktig nivå.

For kunder som er opptatt av driftsøkonomi finnes det egne sett for utskifting av innhold i filtertårn. Ferdigpakkede poser, nummerert og med mellomlagsduk og enkle instruksjoner gjør operasjonen enkel og sikker.

Du kan utstyre din Alkin kompressor med en rekke ulike tilvalg for effektivisere din hverdag. Motortype, enfase eller flerfase, større filtertårn etc er bare noen variabler

w31

Mariner w31

Ikke bare kommer den med hjul for enkel transport. Denne får du i 150 l/min med alminnelig enfasestrøm! Dette gjør den svært anvendelig som reisekompressor i tillegg til at den tåler å gå kontinuerlig over lang tid og kan brukes til å fylle dine flaskebanker.

Autostop er standard på alle Alkin kompressorer, det samme er to års garanti!

BACK TO TOP