DS Bergen er norsk distributør av Alkin kompressorer.

Kombinasjonen av kvalitet og konkurransedyktige priser gjør Alkin til det naturlige valg. Alkin sine kompressorer er en av de få merkene som kan brukes til kontinuerlig drift. I tillegg har de har de to års garanti!

Lavere rotasjonshastighet gir mindre slitasje og lengre levetid. Kompressorer fra Alkin finner du i alt fra Amerikanske ubåter og europeisk forsvarsmateriell til lokale dykkeklubber.

HER finner du katalogen til Alkin

For kunder som er opptatt av driftsøkonomi finnes det egne sett for utskifting av innhold i filtertårn. Ferdigpakkede poser, nummerert og med mellomlagsduk og enkle instruksjoner gjør operasjonen enkel og sikker.

På tross av sitt enorme fokus på kvalitet har Alkin, gjennom å selv produsere alle kjernekomponenter slik som støping av blokker og stempler og dreiing av filtertårn og ventiler, klart å holde prisene på et konkurransedyktig nivå.

Du kan utstyre din Alkin kompressor med en rekke ulike tilvalg for effektivisere din hverdag. Motortype, enfase eller flerfase, større filtertårn etc er bare noen variabler

w31

Mariner w31

Ikke bare kommer den med hjul for enkel transport. Denne får du i 150 l/min med alminnelig enfasestrøm! Dette gjør den svært anvendelig som reisekompressor i tillegg til at den tåler å gå kontinuerlig over lang tid og kan brukes til å fylle dine flaskebanker.

BACK TO TOP