Selv om vi fokuserer primært på proffmarkedet tilbyr vi servicetjenester også til deg som privatperson. Hos oss vil din service bli utført og kalibrert med de mest moderne verktøy av de mest erfarne teknikerne på Vestlandet. Vi vet hva som skal til for å levere kvalitet og presisjon.

Vi holder delelager for de fleste merker og slitedeler som brukes av sportsdykkere.

Er du på jakt etter dykkerutstyr kan vi også hjelpe deg. Vi har avtaler med alle de store merkene og har testet det meste som er av utstyr. Vi holder oss oppdatert på utviklingen i dykkerindustrien både ved å delta på messer i USA og Europa og gjennom vårt store kontaktnett av instruktører, dykkere og leverandører til industrien.

Vi forhandler Seacraft undervannscootere på vestlandet. Vi har demomodeller av både Future 1000 og GO! Les mer om Seacraft her: Seacraft DPV

Er du interessert i Rebreather eller trenger sofnolime kan vi hjelpe. Ikke bare er vi aktive dykkere, vi har også testet og er sertifisert på mange av de mest kjente merkene. Vi kan på forespørsel holde introkurs på AP Inspiration, men hjelper deg gjerne med å finne instruktører for andre merker.

BACK TO TOP